Iberogast

Misselijkheid


Misselijke vrouw

Wat is misselijkheid?

Ineens komt het opzetten: misselijkheid. Een onbestendig gevoel in de maagstreek dat doortrekt naar je keel. Je kunt niet meer aan eten denken en je hebt het gevoel dat je moet overgeven. Misselijkheid is in de meeste gevallen de voorbode van braken.

Misselijke vrouw

Wat veroorzaakt misselijkheid?

Misselijkheid heeft vaak geen aanwijsbare oorzaak. Het gevoel kan komen door vieze geuren of het zien van bepaalde dingen, reizen, zwangerschap, migraine of door stress of angst. Maar ook te veel eten of overmatig alcohol gebruik kunnen de oorzaak van je misselijkheid zijn. Misselijkheid komt vaak voor in combinatie met braken en hoofd- of buikpijn. Zo gaat migraine in veel gevallen gepaard met misselijkheid. Het is lastig om van je misselijkheid af te komen. Probeer daarom misselijkheid te voorkomen!

Iberogast 50ml

Hoe kan Iberogast helpen bij misselijkheid?

Voor effectieve verlichting van misselijkheid kun je met een gerust gevoel Iberogast gebruiken. Iberogast bevat 9 geneeskrachtige kruiden, die natuurlijk en effectief misselijkheid verlichten. Het geneesmiddel kent weinig bijwerkingen, bij gebruik volgens de bijsluiter.

Tips om misselijkheid te voorkomen

  • Eet langzaam en kauw goed.
  • Neem genoeg de tijd voor maaltijden, haast je niet.
  • Drink langzaam een glas lauwe cola zonder prik.
  • Eet kleine porties licht verteerbaar eten.

Houdt je misselijkheid aan of verergeren de klachten, raadpleeg dan je (huis)arts.
Let op: soms ontstaat misselijkheid na het innemen van een medicijn. Bekijk de bijsluiter op bijwerkingen en raadpleeg je (huis)arts.