Bijsluiter

Iberogast - Geneeskracht uit de natuur

(Kruiden)geneesmiddel Iberogast® is geregistreerd als geneesmiddel. Aan deze registratie liggen uitgebreide wetenschappelijke studies ten grondslag die de werking van het product aantonen.

Iberogast maakt gebruik van 9 geneeskrachtige kruiden, die verlichting kunnen bieden bij maagkrampen, darmkrampen, maagpijn, een vol gevoel, misselijkheid, dyspepsie en brandend maagzuur.

Hoe werkt Iberogast?

Het maag- darmstelsel zorgt voor onze spijsvertering. Het verwerkt ons eten en drinken en onttrekt hieraan de noodzakelijke voedingsstoffen. Zo blijven we fit en gezond. Wist je dat de maag in 70 jaar ongeveer 50.000 liter vloeistof en 30.000 kilogram voedsel verwerkt?

Iberogast normaliseert de maag- darmpassage

Zoals je hebt kunnen lezen is de maag- darmpassage de weg die je eten en drinken door je maag en darmen aflegt: van je slokdarm tot aan je stoelgang. Laboratoriumstudies laten zien dat Iberogast de motiliteit – de beweging en intensiteit van de beweging van maag- en darmspieren - kan reguleren* en daarmee de darmpassage kan stimuleren. Iberogast heeft een positief effect op de verlichting van maagklachten en darmklachten.

DOWNLOAD BIJSLUITER