Iberogast is bewezen effectief - Lees waarom

Iberogast

Iberogast onderzoekt


Man met maag- en/of darmklachten

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft weleens last van maag- en darmklachten. Uit recent onderzoek blijkt dat veel mensen last hebben van een combinatie van klachten. Bijvoorbeeld misselijkheid in combinatie met een opgeblazen gevoel én maag- en darmkrampen*.

Opgelost!

Nederlanders die naar een oplossing zoeken, veranderen vaak hun leefstijl en/of hun eetpatroon. Opvallend is dat slechts een klein gedeelte van de onderzoeksdeelnemers met maag- en darmklachten naar de drogisterij gaat voor een middel om de klachten op te lossen*. Terwijl er bij apotheek en drogisterij een vrij verkrijgbaar en natuurlijk geneesmiddel is dat een effectieve, oplossing biedt bij een combinatie van maag- en darmklachten: Iberogast.

Effectief, natuurlijk geneesmiddel

Iberogast is een uniek, natuurlijk geneesmiddel op basis van 9 medicinale kruidenextracten. Zowel de individuele planten als de wederzijds versterkende combinatie zorgen voor de geneeskrachtige werking van Iberogast. Iberogast werkt effectief bij een combinatie van maag- en darmklachten zoals krampen, misselijkheid, maagpijn en maagzuur. Ook kan het helpen een vol gevoel te verminderen.

Geregistreerd en bewezen

Iberogast is een geregistreerd geneesmiddel. Aan deze registratie liggen wetenschappelijke studies ten grondslag. Ook prettig om te weten is dat Iberogast, bij gebruik volgens de bijsluiter, zelden bijwerkingen kent en er geen interacties met andere geneesmiddelen gerapporteerd zijn. Niet voor niets is Iberogast in Nederland het nummer 1 meest verkochte product bij maag- en darmklachten**.

Maag en darmklachten op natuurlijke wijze onder controle

In Nederland is Iberogast zonder recept verkrijgbaar bij apotheek en drogist. Het gebruik is simpel: twintig druppels oplossen in water of vruchtensap en driemaal daags innemen. Iberogast is zowel online als in de winkel goed verkrijgbaar.

Iberogast. Doeltreffend geneesmiddel bij maag- en darmklachten.

Bron:
*Multiscope panelteam, april 2014, n=1008:
52,5% van de Nederlanders heeft in de afgelopen 6 maanden last gehad van maag- en darmklachten. 17% gebruikt OTC-geneesmiddelen.

**Nr 1 aantallen verkoop in Nederland o.b.v. Scanning Data ACN wk 40 2020