Benieuwd wat experts zeggen over Iberogast®?

Iberogast

Iberogast® | Ervaringen, reviews en producttests


Vrouw met maag- en/of darmklachten

Iberogast®: onderschreven door experts

Spijsverteringstoornissen kunnen voor ongemak zorgen en zelfs je dagelijkse leven beinvloeden. Een snelle en betrouwbare verlichting is daarom wenselijk voor een fijn leven en prettige gemoedstoestand. Iberogast is het nummer 1 meest verkochte product bij maag- en darmklachten in Nederland*. Het product is al meer dan 50 jaar beschikbaar en heeft het vertrouwen gewonnen van meer dan 90 miljoen consumtenten in 15 verschillende landen wereldwijd. In Duitsland heeft Iberogast in 2015 de OTC-Award gewonnen (Award voor geneesmiddelen zonder recept). Iberogast wordt inmiddels in meer dan 30 landen verkocht waaronder Nederland.

* Nummer 1 aantallen verkoop in Nederland op basis van Scanning Data ACN wk 40 2020

Iberogast flesje

Iberogast®: bewezen effectief

Iberogast staat in Nederland geregistreerd als geneesmiddel. Aan deze registratie liggen uitgebreide wetenschappelijke studies ten grondslag die de werking van het product aantonen. Het product verlicht natuurlijk en effectief diverse spijsverteringstoornissen. Iberogast heeft aangetoond succesvol te zijn in meer dan 20 wetenschappelijke studies met meer dan 7.000 volwassen deelnemers.

Belangrijk om te vermelden is dat deze producttesten onderbouwen dat Iberogast, bij gebruik volgens de bijsluiter, een effectieve behandeling voor spijsverteringsstoornissen is zeer zelden bijwerkingen kent. De verlichting van de klachten kan men al snel gaan ervaren na gebruik.

Deze klachten bestaan uit:

  • Maagpijn
  • Maagkrampen
  • Darmkrampen
  • Misselijkheid 
  • Opgeblazen gevoel
  • Maagzuur
  • Prikkelbare maag
  • Prikkelbare darmen

Iberogast®: onderschreven door magazines, blogs en op fora

Wij vinden het ook belangrijk om open en eerlijk te delen wat anderen vinden van Iberogast. We beschrijven hieronder een aantal ervaringen, reviews en producttesten van diverse magazines, blogs en fora.

De Online Drogist
"Iberogast werkt tegen veel maagklachten in diverse delen van het spijsverteringskanaal: maag- en darmkrampen, maagpijn, misselijkheid, een vol, opgeblazen gevoel en maagzuur."
Bekijk artikel

Medischdossier.nl
"Op basis van wetenschappelijke onderzoeken zijn een tiental behandelopties geselecteerd voor de behandeling van PDS-symptomen. Recent is er zelfs een elfde optie toegevoegd om de symptomen van PDS te behandelen, namelijk het kruidengeneesmiddel Iberogast."
Bekijk artikel