Vol gevoel? Iberogast verlicht natuurlijk en effectief

Vol gevoel? Iberogast verlicht natuurlijk en effectief | Iberogast

Wat is een vol gevoel of opgeblazen gevoel?

Je broek moet open, je buik zit in de weg en een slokje water kan er voor je gevoel niet meer bij. Het onaangename gevoel doet denken aan stenen in je maag. Bij een vol en/of opgeblazen gevoel lijkt het eten zwaar en onverteerd in je maag te liggen.


Wat veroorzaakt een vol gevoel of opgeblazen gevoel?

Soms werken de spieren in je maag te langzaam of zijn ze niet sterk genoeg om het voedsel op een normaal tempo te verteren. We noemen dat ook wel een luie maag.

De vertering van het voedsel gaat langzamer en gassen die door de afbraak van voedsel kunnen ontstaan mengen zich met het voedsel. Bovendien rekt de maag niet voldoende mee waardoor een vol en opgeblazen gevoel ontstaat. Soms helpt het om te boeren, maar als dat niet lukt gaan de gassen met de voedselbrij mee de darmen in. Er ontstaat een onaangename druk of volheid en een pijnlijk opgeblazen gevoel in je maag en darmen. Mensen spreken dan ook wel van een opgeblazen maag of opgeblazen darmen.

Iberogast kruidengeneesmiddelHoe kan Iberogast helpen bij een vol gevoel of opgeblazen gevoel?

Voor effectieve verlichting van een vol, opgeblazen gevoel kun je met een gerust hart Iberogast gebruiken. Iberogast bevat 9 geneeskrachtige kruiden, die natuurlijk en effectief een vol en opgeblazen gevoel verlichten. Het geneesmiddel kent weinig bijwerkingen, bij gebruik volgens de bijsluiter.

Tips tegen een vol gevoel of opgeblazen gevoel

  • Eet vaker op een dag kleine porties
  • Vermijd vette, slecht verteerbare maaltijden
  • Geen pittige kruiden op het menu

Let op: Sommige maag- en darmkrampen ontstaan na het innemen van een medicijn. Bekijk de bijsluiter op bijwerkingen en raadpleeg je (huis)arts. Houd je een opgeblazen gevoel of verergeren de klachten, raadpleeg dan een huisarts.