Maagpijn? Iberogast verlicht natuurlijk en effectief

Maagpijn? Iberogast verlicht natuurlijk en effectief | Iberogast

Wat is maagpijn?

We hebben allemaal wel eens last van onze maag. Als je een pijn in je maagstreek voelt, aan de linkerkant net onder je ribben achter het borstbeen, spreken we van maagpijn.

Vrouw met maagpijnWat veroorzaakt
de pijn in je maag?

De oorzaken van maagpijn kunnen zeer verschillend zijn. Bijvoorbeeld een verstoring van de spijsvertering door te snel koud eten of drinken, een ontsteking in de maag of darmen of een bijwerking van een geneesmiddel. Het kan ook zijn dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingsstoffen. Wist je dat emoties zoals woede of verdriet en stress ’zwaar op de maag kunnen liggen’ en maagpijn veroorzaken?

 

Iberogast kruidengeneesmiddelHoe kan Iberogast helpen bij maagpijn?

Voor effectieve verlichting van maagpijn kun je met een gerust gevoel Iberogast gebruiken. Iberogast bevat 9 geneeskrachtige kruiden, die natuurlijk en effectief maagpijn verlichten. Het geneesmiddel kent weinig bijwerkingen, bij gebruik volgens de bijsluiter.

Tips tegen maagpijn

  • Begin elke ochtend met een glas warm water
  • Wees terughoudend met koffie, alcohol, frisdrank en scherpe kruiden, uien en koolsoorten
  • Een kop warme melk of verse gemberthee
  • Ben je gestrest, zorg dat je de stress aanpakt

Let op: Sommige maag- en darmkrampen ontstaan na het innemen van een medicijn. Bekijk de bijsluiter op bijwerkingen en raadpleeg je (huis)arts. Houdt de maagpijn aan of verergeren de klachten, raadpleeg dan een huisarts.