Iberogast onderzoekt

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft weleens last van maag- en darmklachten. Uit recent onderzoek blijkt dat veel van de klachten in combinatie voorkomen. Bijvoorbeeld misselijkheid in combinatie met een opgeblazen gevoel én maag- en darmkrampen*.

Opgelost!

Nederlanders die naar een oplossing zoeken, veranderen vaak de leefstijl en/of het eetpatroon. Opvallend is dat slechts een klein gedeelte van de respondenten  met maag- en darmklachten naar de drogisterij is geweest voor een middel om de klachten op te lossen*. Terwijl er bij apotheek en drogisterij een vrij verkrijgbaar en natuurlijk geneesmiddel is dat een effectieve, oplossing biedt bij een combinatie van maag- en darmklachten: Iberogast.

Effectief, natuurlijk geneesmiddel

Iberogast is een uniek, natuurlijk geneesmiddel op basis van negen medicinale kruidenextracten. Zowel de individuele planten als de wederzijds versterkende combinatie zorgen voor de geneeskrachtige werking van Iberogast. Iberogast werkt effectief bij een combinatie van maag- en darmklachten zoals krampen, misselijkheid, maagpijn en maagzuur. Ook kan het helpen een vol gevoel te verminderen.

Geregistreerd en bewezen

Iberogast is geregistreerd als geneesmiddel. Aan deze registratie liggen wetenschappelijke studies ten grondslag. Ook prettig om te weten is dat Iberogast, bij gebruik volgens de bijsluiter, zelden bijwerkingen kent en er geen interacties met andere geneesmiddelen gerapporteerd zijn. Niet voor niets is Iberogast in Duitsland één van de meest verkochte en geliefde producten bij maag- en darmklachten.**

Maag en darmklachten op natuurlijke wijze onder controle

In Nederland is Iberogast zonder recept verkrijgbaar bij apotheek en drogist. Het gebruik is simpel: twintig druppels oplossen in water of vruchtensap en driemaal daags innemen. Iberogast is verkrijgbaar vanaf € 8,90 (consumentenadviesprijs).

Iberogast. Doeltreffend geneesmiddel bij maag- en darmklachten.

Bron:
*Multiscope panelteam, april 2014, n=1008:
52,5% van de Nederlanders heeft in de afgelopen 6 maanden last gehad van maag- en darmklachten. 17% gebruikt OTC-geneesmiddelen.
**IMS scanning-data OTC market Germany January 2014, PTA-Imagery-Preis „Sympathischstes Produkt 2008