Iberogast: de kracht van 9 geneeskrachtige kruiden

Iberogast gebruikt 9 geneeskrachtige kruiden om natuurlijk en effectief verlichting te geven bij meerdere maag- en darmklachten.

9 geneeskrachtige kruiden van Iberogast

Geneesmiddel Iberogast

Het kruidengeneesmiddel Iberogast bestaat uit een unieke combinatie van negen geneeskrachtige kruiden. 9 kruiden werken samen om natuurlijk en effectief maag- en darmklachten, zoals maag- en darmkrampen, misselijkheid, vol en/of opgeblazen gevoel, maagpijn en maagzuur te verlichten.

  • Maagkrampen
  • Darmkrampen
  • Maagpijn
  • Vol gevoel
  • Misselijkheid
  • Dyspepsie
  • Maagzuur

Geneesmiddel Iberogast gebruikt het beste van 9 geneeskrachtige kruiden.

Iberogast verlicht prikkelbare maag en prikkelbare darmen

Waarom de 9 geneeskrachtige kruiden van Iberogast snel en effectief werken

Iberogast werkt natuurlijk en effectief tegen maagklachten en darmklachten

Met zorg geteeld
met aandacht verpakt

Op deze pagina heb je meer kunnen lezen over de 9 geneeskrachtige kruiden die verwerkt zijn in Iberogast: Bittere scheefbloem (Iberis Amara), Karwijvrucht, Mariadistelvrucht, Engelwortel, Kamillebloem, Citroenmelisseblad, Pepermuntbladeren, Stinkende Gouwekruid en Zoethoutwortel.

Wist je dat voor de productie van Iberogast jaarlijks duizenden kilo's verse planten nodig is? Wist je dat het productieproces - van teelt tot verpakking - bestaat uit verschillende stappen die aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen? Iberogast zorgt voor de hoogste kwaliteit!

Welke maag- en darmklachten heb jij?

Maag- en darmklachten

De oorzaak van maag- en darmklachten is niet altijd even duidelijk te achterhalen. En vaak komen ze niet alleen. Denk maar aan maagkramp als je misselijk bent. Meer weten over je maag- en darmklachten is een goed begin. Let op: bij twijfel raadpleeg altijd een arts.

Iberogast

Flesje iberogast in de hand

Heb je last van meerdere maag- en darmklachten, dan biedt Iberogast natuurlijke verlichting. Lees meer over Iberogast. Hoe het werkt, hoe je het inneemt en waar je het kan kopen.

Lees verder