Spice up challenge - MLDS & Iberogast

Spice up je spijsvertering

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werkt de MLDS aan oplossingen. Dat doen ze samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. De Maag Lever Darm Stichting gelooft dat grip op de spijsvertering zorgt voor gezondheid en kwaliteit van leven.

Spice up Challenge

De Spice up je spijsvertering Challenge is een programma van de Maag Lever Darm Stichting dat je binnen vier weken helpt meer balans in je spijsvertering te krijgen. Dat is niet alleen goed voor je buik, maar voor je algehele gezondheid! Stap voor stap ga je aan de slag met de drie hoofdingrediënten voor een gezonde spijsvertering:

  1. Gezonde voeding
  2. Beweging
  3. Ontspanning

Iberogast

Net als de Maag Lever Darm Stichting vind Iberogast een goed buikgevoel belangrijk. We helpen je daarom graag, via de Spice up je spijsvertering Challenge, meer grip op jouw spijsvertering te krijgen. Met handige tips en tricks die je simpel en slim in jouw leven kunt toepassen. We hopen dat Spice up je spijsvertering Challenge je helpt om maag- en darmklachten te verminderen.

Als het dan toch even niet lukt… Iberogast helpt.

Maak kans op…

Meld je nu aan! De eerste 30 aanmelders ontvangen gratis het gedrukte werkboek voor de MLDS Spice up je spijsvertering Challenge als je nu deelneemt via DeOnlineDrogist. Handig voor als je alles nog eens na wilt lezen!